Make your own free website on Tripod.com

 

Hani

I r h a n i  B i n t i  I s m a i l

 

 

Port

 

B.Acc

Pics

Xtras

Log

The Lady Herself

 

/Previous person/

/Next person/

 

 

 

----------------------------------------------Vital Information

 

What is she doing now as at 2006? Audit. Happy there? Time will tell. Currently staying in the same house
  with Roha
Started to mess things up >> 06/07/1981
I was born a >> Female
I'm quite average >> 165 cm
My weight >> 55 kg (2 tahun dari sekarng hehehe...)
For the guys >> Cancer
I mainly listen to >> Apa-apa je, janji best untuk didengar
Movies interesting to me >> Apa-apa je.... janji jangan lebih 2 jam
If there's any free time left >> Reading, sleeping, singing
Collect anything? >> Money... hehehe
My most relaxing moment >> Duduk dalm bilik sorang-sorang sambil berangan
Irritating habit >> Macam takde je

 

------------------------The Burning Questions

 

Things that need to be changed in UiTM?
Bersyukur je la dengan apa yang ada.
 

Do you think that you remember most of what you have learned in university?

Hehe... mestilah tak.
 

Tell us your dream job. What would it be like?

Nak ada business sendiri tapi tak confirm lagi business apa... butik baju kot.
 

Guys should share their "hantaran kahwin" expenses with the ladies. What do you think?

Alaa... hantaran kahwin tu bukannya kena bayar tiap-tiap tahun. Apa salahnya kalau takyah kongsi-kongsi... hah lepas kahwin kongsi la  
apa-apa yang nak dikongsi.
 

Have u ever fell in love with your friendís boyfriend? If yes, then what did you do?

Never... ish mintak-mintak di jauhkan. Kesian la member tu.
 

Why is it so hard for a girl to leave her boyfriend, although her boyfriend treats her badly?

Tak tau la kenapa erk... ala perempuan nie, kalau orang dah tak suka nak tunggu apa lagi, blah je lah cari yang lain. kita pun nak idup  
bahagia jugak. 

 

------------------------------------------------Contact Me

 

 

E-mail >>

iirhanii@yahoo.com

 

Address >>

23 Jalan Permas 1/28,

 Bandar Baru Permas Jaya,

 81750 Johor Bahru, Johor

Malaysia

 

 

 

 

/Previous person/

/Next person/

 

Since 2002 Created by // Nazrul Amree     

Contact // stayreo@yahoo.com

 

http://segitiga.tripod.com