Make your own free website on Tripod.com

 

Rasifah

R a s i f a h  B i n t i  I b r a h i m

 

 

Port

 

B.Acc

Pics

Xtras

Log

The Lady Herself

 

/Previous person/

/Next person/

 

 

 

Picture not available yet!

 

 

 

--------------------------Vital Information

 

Started to mess things up >> 09/05/1981
I was born >> Perempuan la...
I'm just average >> 157 cm, kategori sederhana aje...
But I won't tell my weight >> Rahsia, tapi still maintain lagi...
For the guys >> Taurus
I mainly listen to >> Sentimental, lagu-lagu keras tak suka.
Movies interesting to me >> Crite cinta, seram dan komedi cina.
If there's any free time left >> Apa lagi, menyanyi la... kan suara sedap.
Collect anything? >> Suka kumpul setem, so nanti bolelah bagi ye
My most relaxing moment >> Bila teringat kisah2 gembira & sedih ketika bersama2 kawan di Perak 
dan di Jengka.
Irritating habit >> Cepat mengalirkan air mata bila terkenang sesuatu yang sedih...

 

---------------------------------------The Burning Questions

 

Things that need to be changed in UiTM?
-
 

Class starts at 8. You wake up and your battered clock shows 7.50. What do you do?

Rasanyerrr takde problem dengan maslah bangkit pagi coz I selalu bangun awal.... eh! soalan nie macam sesuai untuk orang2 yang tak 
bangun solat subuh jerrrr......
 

You're sleepy in class. What do you do to stay awake?

Soalan nie pelik tapi memang benar... biasanya nak elak dari terus tertidur I suka goyang kaki lagi pantas dari sebelumnya dan cuba 
mengusik orang2 yang duduk sebelah I.....hehehehe
 

Do you think that u remember most of what u have learned in university?

rasanyerrrr takdelah I nak ingat sume.... tapi benda2 basic tu of course la kena ingat especially subjek2 yang I minat.  Tapi nie nak habaq I 
minat subjek tu kekadang depend on lecturer dia gak. Kalau best mudahlerrr I nak terima dan save dalam kepala otak I nie...
 

Have u ever fell in love/ had a crush on your friendís boyfriend? If yes, then what did you do?

Hai.... lagi2 masalah cinta... biasalah I nie kan mata terang... biasalah kalau I mudah jatuh cinta. Cite tentang clash pulak? no coment 
walaupun ada pengalaman. Tapi as an advise for those yang lain, bile kita dah clash tak senang kan kita nak lupa org tu...apa yang I buat I 
cuba lupakan sajalahhhh. Kalau dah dapat yang pengantinyerrr pulak cubalah PERTIMBANGKAN SO TERISI LAH BORANG KOSONG I
...HEHEHEH
 

Why is it so hard for a girl to leave her boyfriend, although her boyfriend treats her badly?

Biasalah hanya perempuan yang betul2 sayang pada lelaki. Walhal lelaki hanya tahu menyakitkan hati permpuan je. Memangla lelaki kan 
hebat dalam segala hal tapi I rasa mereka perlu belajar untuk menjaga hati & perasaaan perempuan... kot2lah nanti diaorang punya adik 
perempuan terkena balasan..... 

 

--------------------------------------Contact Me

 

 

E-mail >> 

anja_adi2000@yahoo.com

 

Address >>

WDT No. 8, Rumah Persekutuan,

90500 Sandakan, 

Sabah, Malaysia.

 

 

 

 

 

 

/Previous person/

/Next person/

 

Since 2002 Created by // Nazrul Amree     

Contact // stayreo@yahoo.com

 

http://segitiga.tripod.com