Make your own free website on Tripod.com

 

Ekien

N o r a s i k i n  B i n t i  M d  N o o r

 

 

Port

 

B.Acc

Pics

Xtras

Log

The Lady Herself

 

/Previous person/

/Next person/

 

 

 

 

-------------------------------------------------------Vital Information

 

What is she doing now as at 2006? Account exec if I'm not mistaken. Company is Malaysia Alliance
  Property Services Sdn. Bhd., a subsidiary of MAA.
Started to mess things up >> 06/11/1981
I was born a >> Female
My height? >> height tak yah tau la.
My weight? >> pun tak yah la.
For the guys >> Scorpio
I mainly listen to >> Paling2 la... sentimental... hehehe. Yang lain2 masuk lah gak asal leh
layan kapla.
Movies interesting to me >> Yang menyentuh hati kewanitaan... kekeke.
If there's any free time left >> Buat kad.
Collect anything? >> Apa sahaja asal menarik untuk jadikan bahan cetusan idea.. cewah.
My most relaxing moment >> Bila sunyi sepi.... best gile.
Irritating habit >> Kena bagitau ker?

 

------------------------The Burning Questions

 

Things that need to be changed in UiTM?
Bersyukur la apa yang ada....
 

Class starts at 8. You wake up and your battered clock shows 7.50. What do you do?

Buat bodoh aje ler....
 

You're sleepy in class. What do you do to stay awake?

Apa ekk... tapi slalunya gelak tengok orang lain ngantuk terutamanya Pakcik Nazrul hehe dan best skali ngumpat ler.
 

Do you think that u remember most of what u have learned in university?

Of course la tak.... heheh.... tapi kalau yang menyeronokkan ingat la sikit2.
 

Have u ever fell in love/ had a crush on your friendís boyfriend? If yes, then what did you do?

Emm... experience jatuh cinta ada, yang berpisah pun ada gak.... tapi apa la daya kita nak melawan takdir Allah and kita pun takleh nak 
paksa dia kembali balik kat kita walau kita sayang dia separuh nak mati... so, what to do.... nangis, nangis, nangis.... kekeke takdela.
Pasrah aje la. Mungkin ada yang lagi baik dari dia.... am i right?
 

Why is it so hard for a girl to leave her boyfriend, although her boyfriend treats her badly?

Tu la istimewanya perempuan ni. Satu keistimewaan perempuan yang takde kat laki is dia ni tahan sakit. That's why kita banyak dengar kes
perempuan dipukul, diterajang di apa2 lagi la tapi dia masih setia dengan lelaki. Tapi penah ke kita dengar lelaki yang dipukul oleh 
perempuan tapi dia masih setia? Eee... kena penampar skali pun dah cari lain. Tu la pasalnye dan sebab tu jugak Allah bagi perempuan yang
mengandung bukan lelaki. Walaupun dengan mata kasar lelaki ni macam kuat aje and perempuan ni nampak lemah je, tapi dengan mata hati
hanya Allah aje yang tau..... hehehe

 

--------------------------------------------Contact Me

 

 

E-maill >>

ayangsyikin@hotmail.com

Norasikin@maa.com.my

upDateD 01.07.2006

 

Address >>

Block 670005, Taman Sri Sentosa,

Bt 6, Jalan Klang Lama, 

58000 Kuala Lumpur,

Malaysia.

 

 

 

 

 

 

/Previous person/

/Next person/

 

Since 2002 Created by // Nazrul Amree     

Contact // stayreo@yahoo.com

 

http://segitiga.tripod.com