Make your own free website on Tripod.com

 

^s u p e r f r i e n d s

B a c h e l o r  i n  A c c o u n t a n c y  / /  B a t c h  M a y  2 0 0 2

                               

Mara University of Technology >> Jengka Campus >> Pahang >> Malaysia

 

Port

 

B.Acc

Pics

Xtras

Log

 

 

Very Smooth Guys

Sweet and Lovely Ladies

 

 

>>

Putra

>> Aina
 

 

>>

Azad

>> Rasifah
 

 

>> Omzy >> Ekien
 

 

>>

Aqua

>> Shamila 
 

 

>> Kadir >> Yanti
 

 

>> Mizie >> Balkhish  
 

 

>> Me! >> Has  
 

 

>> Limbang >> Roha  
 

 

>> Farid >> Hani  
 

 

>> Wak   >> Che Mija  
 

 

>> Momie  
 

 

>> Liyana  
 

 

>> Wiz  
 

 

>> Ann  
 

 

>> Zulia  

 

 

UPDATES
Last Technical Update >> 18.09.2005 Last Content Update >> 29.07.2006
 

MISSION, VISION, OBJECTIVES, PORTER'S 5 FORCES... AND BALANCE SCORECARD

1. Reason utama website ni dibina adalah supaya kita sesama bebudak Bachelor UiTM Jengka Batch May 2002 dapat lebih mengenali satu sama lain. 

2. Reason keduanya adalah supaya kita dapat berkongsi apa2 maklumat dengan rakan2 yang lain. 

3. Reason ketiga, dengan adanya website ni, hopefully kita takkan lost contact. Kalau2 kita terlost contact, kita bole "bertemu" kembali kat website ni untuk dapatkan contact details and info terbaru rakan2. Tapi kawan2 semua kena la selalu forwardkan maklumat terbaru (perkahwinan? pertunangan ? kete baru ? isteri baru? ) kat saya. En. Azmi kata dia nak maintain website dia sampai bila2, heheh so saya pun berhasrat nak cuba maintain website ni sampai bila2. 

4. Reason keempatnya, adalah nak tunjukkan the other side of the coin. Kita accountants bukan aje hard working and very professional, kita juga bole have some fun, seperti yang dalam gamba2 aktiviti yang kita buat.

4. Saya hanya beginner dalam bidang membuat2 website ni. So jangan la expect benda yang grand2. Takde grafik, takde animation. Tak reti lagi nak buat la. 

 

 

ANNOUNCEMENTS

1. Ada pihak yang komen nama and profil mereka tiada dalam website ni. Actually bukan taknak letak, tapi tak cukup masa and tak cukup info. So sesiapa yang interested nak join skali, bole la bagi e-mail address supaya saya bole forwardkan questionnaire. Sbenarnya polisi website ni, lagi ramai lagi bagus.

2. Saya juga nak minta jasa baik sesiapa yang ada suggestions macam mana nak mengembangkan lagi website ni. Semenjak dua menjak ni perkembangannya teramatlah slow, sebab saya pun dah almost out of ideas. Segala suggestions akan dipertimbangkan.  Sesiapa yang ada nak contribute sumthing sangatlah dialu-alukan. Yang pastinya saya akan highlight and acknowledge segala contribution kat website ni.

3. Dalam profil tu, saya akan letak gamba yang ada dalam koleksi saya. So kalau ada tuan punya badan yang rasa gamba tu tak sesuai, bole la e-mail/snail mail kat saya gamba anda yang molek2 supaya saya bole gantikan dengan segera. 

4. En. Azmi dah link website dia dengan website ni. So kalau tak tau address website ni, just pergi ke website En. Azmi dan click link "segitiga biacc" untuk pergi ke sini.

5. En Halil ada tinggalkan pesanan kepada kita semual. Nak baca? pegilah ke section "Log" and view guestbook.

6. Some of us actually slalu contact thru e-mail. Slalu forward2 those junk mails and news almost everyday. In fact kadang2 kitorang chat tak tentu hala kat ofis guna email Lotus Notes tu. So if anybody nak join ( yelah skrg dah guna email ofis ) bole la forwardkan korang punya email address to me (tak kira la Lotus, yahoo, hotmail etc). So bila I forward sumthing, bebudak lain pun akan dapat your e-mail address sebab dah tertera kat situ.  Forward your email address to my office email address > nazrul.amree.abd.shahid@my.pwc.com  Hah, actually kitorang pun slalu jugak email ngan bebudak batch bawah, so any frens kat jengka pun kalau sudi... silalah join

7. Gambar ni diambil oleh En Azmi. Gamba ni was selected as News Straits Times Online picture of the day on 17.06.2005.  Sbenarnya tak tau pun pasal ni. Tak sengaja terjumpa kat website NST tu. Click here to see the picture.

8. Silalah tengok gamba gamba Majlis Perkahwinan Limbang yang dah di upload ke website ni

 

  Want to make an announcement? E-mail me >> stayreo@yahoo.com

 

KAHWIN METER!!

This meter is used to monitor and keep track on marriages among our beloved frens. Heheh, who's gonna get married first?

Perkahwinan Pertama

 Actually yang saya tau sorang kawan kita kat Kelantan dah kawin :P

Perkahwinan Kedua Mimie Mirza dengan sape lagi tak lain tak bukan abang Zulia!
Perkahwinan Ketiga Sape lagi kalau bukan Limbang ngan Azma iaitu pada 16/6/2006! (Gamba kawin mereka akan di uploadkan ke website ni tak lama lagi atas permintaan ramai)
Perkahwinan Keempat Omzy! tak tipu je

 

 

This site is best viewed with the font size set to medium.  To set click   >view >text size >medium

2002-2006 Created by // Nazrul Amree     

Contact // stayreo@yahoo.com

 

http://segitiga.tripod.com

UiTM   >>  Universiti Teknologi Mara  >>  Mara University of Technology  >>  UiTM Jengka  >>  Bachelor in Accountancy